Bondesamhället
lena1.jpg

Podcasts

Vi skildrar det svenska bondesamhället. I denna podcastserie möter vi varje vecka en ny spännande karaktär. Vi berättar historien bakom bondens och hantverkarens arbete, filosofi och drivkraft.

Bondesamhället_itunes-02 (1).png
 

TONGIVANDE RÖSTER FÅR GE SIN BILD OM HUR DET ÄR ATT VERKA PÅ VÅR LANDSBYGD

Vi lyfter viktiga historier som behöver komma ut till den breda massan. Vårt syfte är att innehållet ska sprida kunskap, skapa debatt och fungera som inspiration och vägledning till konsumenter, landsbygdsaktörer, investerare, politiker & beslutsfattare på alla nivåer. Vårt mål är att innehållet ska leda dig som lyssnaren till att ta aktion, i det lilla eller kanske i det stora - att helt enkelt ta mer hållbara beslut baserat på kunskap och insikt.

Prenumerera så får du varje vecka ett nytt glädjefyllt avsnitt.

LYSSNA NEDAN ELLER PÅ APPLE PODCAST, ACAST, SOUNDCLOUD & SPOTIFY.

 

 

ROOTS KOMBUCHA

En historia om hur två “nerdiga” män möts över gemensamma intressen i ett land långt bortom det dom själva föddes i. En stark vänskap blir 2014 till en varm affärsrelation och en kvalitetsprodukt utöver det vanliga ser sitt ljus på den Svenska butikshyllan. Det krävs mod att starta en verksamhet i ett nytt land, det krävs tålamod och oerhört mycket hårt arbete att skapa denna hantverksprodukt och det krävs styrka att bemästra det svenska språket. Det är helt enkelt två jäkligt coola herrar vi hör berätta om kombucha i detta avsnitt. Matthias Lehner är doktor inom miljö-industri-ekonomi-vetenskap och Nicholas Rosenstock är doktor i mikrobiologi och kan så otroligt mycket om mikroorganismer.