Bondesamhället
lena1.jpg

Podcasts

Vi skildrar det svenska bondesamhället. I denna podcastserie möter vi varje vecka en ny spännande karaktär. Vi berättar historien bakom bondens och hantverkarens arbete, filosofi och drivkraft.

Bondesamhället_itunes-02 (1).png
 

TONGIVANDE RÖSTER FÅR GE SIN BILD OM HUR DET ÄR ATT VERKA PÅ VÅR LANDSBYGD

Vi lyfter viktiga historier som behöver komma ut till den breda massan. Vårt syfte är att innehållet ska sprida kunskap, skapa debatt och fungera som inspiration och vägledning till konsumenter, landsbygdsaktörer, investerare, politiker & beslutsfattare på alla nivåer. Vårt mål är att innehållet ska leda dig som lyssnaren till att ta aktion, i det lilla eller kanske i det stora - att helt enkelt ta mer hållbara beslut baserat på kunskap och insikt.

Prenumerera så får du varje vecka ett nytt glädjefyllt avsnitt.

LYSSNA NEDAN ELLER PÅ APPLE PODCAST, ACAST, SOUNDCLOUD & SPOTIFY.

 

 

GÅRDSFISK

Fisk odlad med omsorg i varje steg - på riktigt. Gårdsfisk producerar världens mest hållbara fisk. Dom bidrar till uthållig och hållbar livsmedelskonsumtion, genom att ta marknadsandelar från mindre hållbara alternativ. Deras vision är hav i balans. Jag är så otroligt glad över att får dela detta avsnitt med er för det är så viktigt. Grundarna Johan Ljungquist & Mikael Olenmark Dessalles besitter ett sådant otroligt driv och enormt mycket kunskap. Dom skapar en helt ny näring på Sveriges landsbygd, en som kommer har stor betydelse och potentiellt ha en stor påverkan på vilken fisk vi kommer äta i framtiden. Dessa killar kommer förändra Svensk livsmedelsproduktion i grunden. Lyssna in på hur. Detta är ett av mina absoluta favoritavsnitt. Jättebra fisk från Svenska gårdar - hurra så jäkla bra!