Bondesamhället
lena1.jpg

Podcasts

Vi skildrar det svenska bondesamhället. I denna podcastserie möter vi varje vecka en ny spännande karaktär. Vi berättar historien bakom bondens och hantverkarens arbete, filosofi och drivkraft.

Bondesamhället_itunes-02 (1).png
 

TONGIVANDE RÖSTER FÅR GE SIN BILD OM HUR DET ÄR ATT VERKA PÅ VÅR LANDSBYGD

Vi lyfter viktiga historier som behöver komma ut till den breda massan. Vårt syfte är att innehållet ska sprida kunskap, skapa debatt och fungera som inspiration och vägledning till konsumenter, landsbygdsaktörer, investerare, politiker & beslutsfattare på alla nivåer. Vårt mål är att innehållet ska leda dig som lyssnaren till att ta aktion, i det lilla eller kanske i det stora - att helt enkelt ta mer hållbara beslut baserat på kunskap och insikt.

Prenumerera så får du varje vecka ett nytt glädjefyllt avsnitt.

LYSSNA NEDAN ELLER PÅ APPLE PODCAST, ACAST, SOUNDCLOUD & SPOTIFY.

 

 

KAKAOBOLAGET

En pralinbutik var till salu, långt ifrån det Ulrika och Fredrik då kallade sitt hem. En semester blev startskottet till en ny riktning i livet. Makarna köpte en gammal skola från 1893 i Skåne-Tranås och där har de byggt upp en verksamhet från grunden, det kräver mod. Kakaobolaget är unikt i Norden på det vis att dom tillverkar all den choklad dom använder till sin pralin framställning. Dom reser runt världen på jakt efter nya unika smaker. Chokladen är otroligt välsmakande och den är inslagen i en grafisk design som kan liknas vid ett fint konstverk.