Bondesamhället
lena1.jpg

Podcasts

Vi skildrar det svenska bondesamhället. I denna podcastserie möter vi varje vecka en ny spännande karaktär. Vi berättar historien bakom bondens och hantverkarens arbete, filosofi och drivkraft.

Bondesamhället_itunes-02 (1).png
 

TONGIVANDE RÖSTER FÅR GE SIN BILD OM HUR DET ÄR ATT VERKA PÅ VÅR LANDSBYGD

Vi lyfter viktiga historier som behöver komma ut till den breda massan. Vårt syfte är att innehållet ska sprida kunskap, skapa debatt och fungera som inspiration och vägledning till konsumenter, landsbygdsaktörer, investerare, politiker & beslutsfattare på alla nivåer. Vårt mål är att innehållet ska leda dig som lyssnaren till att ta aktion, i det lilla eller kanske i det stora - att helt enkelt ta mer hållbara beslut baserat på kunskap och insikt.

Prenumerera så får du varje vecka ett nytt glädjefyllt avsnitt.

LYSSNA NEDAN ELLER PÅ APPLE PODCAST, ACAST, SOUNDCLOUD & SPOTIFY.

 

 

LILLA KAFFEROSTERIET

Kaffe, en dryck jag tror vi alla har en relation till, oavsett om vi dricker det eller inte. Filip Åkerblom gästar podden på en av sommarens kanske lugnaste och soligaste kvällar. Vi sitter i solnedgången på min egna lilla plats på jorden, nämligen Haugården. Detta är ett av min absoluta favoritavsnitt. Filip Åkerblom briljerar på det mest ödmjuka och kunniga vis. Han sitter som ansvarig för kaffets globala branschorganisationen. Filip berättar noggrant om varje steg från skördad kaffeböna till den färdiga koppen, han belyser också att kaffet inte är för dyrt genom att förklara hur många handpåslag detta hantverk verkligen behöver innan du har en färdig kopp i din hand. Håll till godo med detta fina samtal om kanske världens mest populära dryck. På köpet får du en sprakande brasa, lätt poppande kaffe över elden och surrande små insekter. En liten magisk stund i livet.