Bondesamhället
lena1.jpg

Podcasts

Vi skildrar det svenska bondesamhället. I denna podcastserie möter vi varje vecka en ny spännande karaktär. Vi berättar historien bakom bondens och hantverkarens arbete, filosofi och drivkraft.

Bondesamhället_itunes-02 (1).png
 

TONGIVANDE RÖSTER FÅR GE SIN BILD OM HUR DET ÄR ATT VERKA PÅ VÅR LANDSBYGD

Vi lyfter viktiga historier som behöver komma ut till den breda massan. Vårt syfte är att innehållet ska sprida kunskap, skapa debatt och fungera som inspiration och vägledning till konsumenter, landsbygdsaktörer, investerare, politiker & beslutsfattare på alla nivåer. Vårt mål är att innehållet ska leda dig som lyssnaren till att ta aktion, i det lilla eller kanske i det stora - att helt enkelt ta mer hållbara beslut baserat på kunskap och insikt.

Prenumerera så får du varje vecka ett nytt glädjefyllt avsnitt.

LYSSNA NEDAN ELLER PÅ APPLE PODCAST, ACAST, SOUNDCLOUD & SPOTIFY.

 

 

INSEKTERNAS PLANET

Anne Sverdrup- Thygeson, kvinnan, författaren, forskaren bakom boken Insekternas Planet. Anne drivs av ett starkt “varför” hon vill föra insekternas röst ut i världen. Hennes bok har blivit en dundersucce och publicerats i 23 länder. Anne är ödmjuk, hennes energi smittar och hon bär på så otroligt mycket kunskap. Aldrig har jag sagt WOW så många gånger som under denna intervju. För varje människa på vår planet finns det 200 miljoner insekter. Insekterna är viktiga och Anne förklarar varför. Ett avsnitt du inte borde missa, lägg dig ner, stäng ögonen och njut. När du öppnar dom igen hoppas jag du ser på insekterna lite annorlunda.