Bondesamhället
IMG_1894.JPG

Bondesamhället

Vår ambition är att skildra det svenska bondesamhället just nu i vår samtid. I sin enkelhet berätta historien bakom bondens och hantverkarens arbete, filosofi och drivkraft.

25062019-SXH19942.jpg
 
 

VI skildrar det svenska bondesamhället

I denna podcastserie möter vi varje fredag en ny spännande karaktär. Vi berättar historien bakom bondens, hantverkarens, livsmedelsproducentens & forskarens arbete, filosofi och drivkraft. Det är dessa människor som säkrar att vi konsumenter kan vältra oss i goda råvaror och kvalitetsprodukter. Kvalitet, vad betyder det egentligen - vad krävs för att uppnå det och vad är det värt? Det är ett ämne som vi talar mycket om.

TONGIVANDE RÖSTER FÅR GE SIN BILD OM HUR DET ÄR ATT VERKA PÅ VÅR LANDSBYGD

Vi lyfter viktiga historier som behöver komma ut till den breda massan. Vårt syfte är att innehållet ska sprida kunskap, skapa debatt och fungera som inspiration och vägledning till konsumenter, landsbygdsaktörer, investerare, politiker & beslutsfattare på alla nivåer. Vårt mål är att innehållet ska leda dig som lyssnaren till att ta aktion, i det lilla eller kanske i det stora - att helt enkelt ta mer hållbara beslut baserat på kunskap och insikt.

Vem vi på Bondesamhället är kan du läsa mer om här.